Om oss

I vårt showroom hittar du ett flertal unika samt väldokumenterade objekt. Garage 11 är specialiserade på vintage och extremsportbilar där vårt mål är att varje kund skall få en unik upplevelse redan från första kontakten med oss. Vi önskar vägleda dig som kund igenom den ”process” som ska leda dig till just din, kanske viktigaste och mest spännande bilaffär.

Vi finns på Garage 11, Västkustvägen 19 i Malmö. Kontakta Joachim Glans: jg@garage-11.se för mer information.

70 tals racing & Drivers Passion

Drivers Passion & Racing…
Att köra en 911 är en upplevelse i sig, men att få möjligheten att testa 911ans egenskaper på bana är ngt utöver det vanliga.
”Med många års erfarenhet av aktiv banköring, är Drivers Passion ett genuint intresse som aldrig lider mot sitt slut” Joachim Glans, Garage 11
Vi kommer under hösten 2015 erbjuda unika banevents på Ringen, mer info finns här…

Transport & rekonditionering

Transport av din bil är en helt speciell uppgift som vi kan hjälpa med. Med vår unika ”pick up service” åtar vi oss upphämtning och lämning på just din garageuppfart.
Bilen hämtas på täckt transport, fullt försäkrad transport och bilen din slipper extra mil på mätaren.
Vi har en fullt utrustad rekonditioneringshall och erbjuder ett brett utbud av möjligheter till att rekonditionera hela eller delar av din bil.

Formel 1 - Porsche 804

Formel 1 säsongen 1962 tävlade Dan Gurney och Joakim Bonnier för Porsche-stallet. Gurney var mest framgångsrik med en vinst vid Frankrikes Grand Prix som bästa resultat.
I konstruktörs-VM slutade Porsche femma, med lika många poäng som Ferrari.
Bara 2 år senare lanserade Porsche modell 911. Vi har listat en 911 tidslinje...

Klassiska former

Det är svårt att avgöra vilken som är vackrast… Men om du funderar på att investera i en vintage Porsche så hjälper vi dig gärna. Låt oss konsultera dig vid inköp av just ditt nästa ”investeringsobjekt. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst möte.